ATT PEPPA LITE.
jobbdags men jag tar det lite lugnt med en kaffe, lite bloggande och tystnad. plus lite morgonpepp inför dagen. det kan man aldrig få för mycket av. tycker vi peppar alldeles för lite.

som vanligt är det grått ute, när är det inte det tänker jag och längtar som en dåre efter solsken och värme. näst intill så mycket att jag funderar på att sola solarium bara för att få värmen. men jag vill inte ha ett sånt där supersolarium där man bara får ligga en kvart. nej, ett redigt solarium på 45 minuter med härlig gosig värme där man hinner somna till någon kommersiell reklam medan man drömmer sig bort till vita stränder, turkost hav och svala Pina Coladas.

& om två veckor fyller jag meningen med livet. allt enligt liftarens guide till galaxen. jag undrar vad för revolutionerande insikter jag helt plötsligt kommer fyllas med? saker jag kan tänka mig: att tårta är bra för mig, att det är kul att träna, att inte bry sig om petitesser, att min kropp inte alls håller på att bi gammal utan att jag är en lagom tjock tant i mina bästa år (nåja, kanske mer Ronja än Karlsson på taket).

ja det blir spännande hur som helt. det heliga numret 42 har jag väntat på i många, många år. hoppas jag inte blir besviken. men nu. jubbedags som vi säger här i skåneland.Kommentarer

Populära inlägg