att börja om, på nytt
jag saknar det för mycket, det där eviga skrivande om kanske helt meningslösa grejer men min blogg är inte en feelgoodblogg dit du ska komma för att känna att du måste ha allt jag har för att må bra, för att vara lyckad. Jag är allt annat än lyckad, jag är ungefär som var och varannan människa. Vi ä nog inte så olika du och jag helt enkelt.  Jag har min lilla familj som jag skrapat ihop på något märkligt sätt. Vi får det oftast att fungera. Jag har ett jobb där de konstigt nog tycker att jag "oftast" gör bra ifrån mig".

Men gör det mig lycklig? Knappast 100%. Men finns det ens sådana jobb? Som bloggens nya namn heter, jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö. Alla Kentfans vet vilken låt det handlar om och kan säkert känna igen sig i känslan. Vad gör vi med våra liv? Hur kan vi låta så mycket oväsentligt styra.


När livet förändras börjar tankarna om alternativa livsstilar dyka upp till ytan. Varför gör jag det här. är jag lycklig, är det för min skull eller för någon annans skull jag gör saker och tng. Ni vet. Jag är den där duktiga flickan som aldrig säger nej, som tar i så att hon skriker inombords om hon blir pressad men som inte visar det. En tåg rakt på väg in i en bergvägg.


Men om det är något jag har lärt mig under mina år som människa så är det att det ofta hjälper att skriva av sig, få ner det på pränt och sen gå tillbaka och fundera över om det är en sanning eller en tankevurpa likt twilight zone.

Vi börjar här, så får vi se vad det slutar.Kommentarer

  1. Välkommen tillbaka! Jag hänger kvar :-)

    Det där med "...livet förändras..."..."...alternativa livsstilar..." träffade mig klockrent! Precis där jag är nu.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg