Att längta lite.


Det är långt och stora mellanrum mellan inläggen. Det får vara så ett tag, tills lusten verkligen infinner sig, just nu är ljuset för dåligt för att kunna fotografera ordentligt och det händer inte direkt massor av spännande saker så här i början av januari. Förutom att vi bokat en resa till Grekland i maj då, det är spännande och händelserikt. & alla fotografier är hämtade från Fritidsresors sida så jag kan inte ta någon cred för mysiga fotografier, kommer tillbaka i maj med sådana.Vi åker alla fyra plus våra grannar som blivit kära vänner och där sonen V är bästa kompis med W när det är vår barnvecka. Det ska bli kul med sällskap och roligt för barnen att ha en kompis med.


Vi åker till Kolymbia på Rhodos och jag hoppas att det blir en strålande varm vecka men mycket sol, skratt och avkoppling, jag tänker ta med mig många böcker även om jag misstänker att det inte kommer bli så mycket läsa av. Böckerna måste med hur som helst.

Hotellet har två delar, en mer lyxig och en mer "barnvänlig". Vi valde den barnvänliga delen så att barnen har större möjlighet att hitta nya kompisar och för att inte betala hutlöst mycket för resan.


Det som är extra bra är att det finns en vattenpark precis bredvid som det är gratis för hotellgäster att besöka så jag antar att kidsen kommer husera där rätt mycket. Ja, jag med, jag gillar vattenruschbanor :-)& jag längtar redan, det är mer än fyra månader kvar men det är så skönt att ha bokat och bestämt. Nu blir det av och det ska bli så härligt.
Men ja, några månader kvar men det går ju snabbt speciellt nu på våren. Sportlov, nytt jobb, våren, lediga dagar i påsk etc kommer göra att tiden går kanonsnabbt och plötsligt är det tidigt i maj och vi åker iväg.


Som jag längtar!

Populära inlägg