throwback thursday - the kids edition
de däringa kidsen alltsåbörjar dagen i ett segt tempo eftersom jag inte behöver vara inne på kontoret riktigt så tidigt som i vanliga fall. i stället blir det kompetensutveckling på kvällskvisten. det går ju bar det också.och i samband med en lugn morgon och en fem och ett halvt år gammal dauta som håller på att ge upp totally så började jag kika på lite bilder och hittade de här på kidsen. det är ju sjukt va små de var när jag lärde känna dem, och då var de första fotona ändå tagna cirka ett år efter att jag träffade barnen första gången. fattar knappt hur små de var då alltså.så glad att jag fotograferar mycket och ibland kan stanna upp och se de stora förändringar som faktiskt sker. har inte kvar mycket sånt från min egen barndom så därför uppskattar jag mitt fotointresse enormt nu. även om jag tar allt för många bilder och borde rensa ut så att dautan kanske, möjligtvis orkar något varv till. har inte råd med ny dauta nu.


hur som helst. vi kikar på lite foto av barnen från 2010 och fram till 2013 vettja. here we go!

2010skidresa i fjällen. inez provar mina moonboots. wille (bilden ovan) är som en liten härlig tjock korv på skidor. värsta skidresan ever. barnen ville åka hem ungefär samtidigt som vi anlände till fjällen och snö, det var skittråkigt. :-)
2011
första våren i huset. inez letar påskägg och är strålande söt i sin gula påskklänning. och sjukt glad för att ha hittat sitt påskägg. wille är fortfarande så liten, så liten och gräver mest runt och försöker hjälpa mig och johan med trädgårdsarbetet.

2012


valborgsmässoafton och besök i helsingör och fest i sibbarp. wille gör sin bästa lidande joey tribbiani-min, how you doin´. inez är lekfull som vanligt och studsar runt på helsingörs gator. 
tvåtusentolv var också året då började kidsen verkligen bli påverkade av popkulturens måsten och varande. vi ser här inez i en schysst madonnaesk utstyrsel med det rosa nitskärpet hårt åtdraget i midjan. och ormen bidrar till den lite farligare touchen.


wille kör på det lite hårdare rockstjärnestuket, just här var han mycket inne på  liam gallagher, jon bon jovi och lenny krawitz. tror också att det var från de här bilderna danny saucedo hämtade inspiration till sin glasögonreklam.
2013


kidsen börjar bli stora. och uppenbarligen lite crazy. men de är glada, och det är ju bra :-) Så, det var fem års förvandling. från en wille på tre och ett halvt och en inez på nästan sex år till en ville på sju och ett halvt och en inez på nästan tio år. 
Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg