poesi, mina vänner, poesi
I've got to bake a cakeschlagerfestivalen. en uppvisning i dålig musiksmak. ändå gillar jag det massor. och i år var det ju faktiskt en bra låt med i den första semifinalen, Nederländerna hade en riktigt skön låt och gick välförtjänt vidare.


men detta:


I've got a cake to bake – I’ve got no clue at all (cep, cep, cep, cep, cep kuuku)

I've got a cake to bake – and haven't done that before (cep, cep, cep, cep, cep kuuku)

don't be proud, mate please don't bother,

go, come on and ask your mother,

how to bake, how to bake, bake that cake...Cep cep cep cep cep kuuku kuuku cep cep cep cep cep cep kuuku
Cep cep cep cep cep kuuku kuuku cep cep cepdet måste vara schlagerfestivalens mest "djupsinniga" text. alla kategorier. grattis Lettland som lyckats med detta konststycke att frambringa en låt så dålig att till och med jag, som är totalt omusikalisk, skulle ha lyckats bättre.det, mina damer och herrar, är banne mig en bedrift. sen till sist. hur i h-vete gick island vidare? jag bara undrar? fyra gubbar i färggranna kostymer med en urursel låt, det är 2014 inte 1984 (herreys vann the hole schabang för er som inte kan er schlagerhistoria). jaja, resten var väl ungefär lika dåliga men det där gjorde mig faktiskt rejält förvånad.

Kommentarer

  1. Och en enorm kvinna i Lindex fantastiska godiskaramell som efter åsynen av henne i den kommer få min att hänga oanvänd i garderoben haha

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg