fredag. fast onsdag. fast fredag.hej långhelg!fyra dagars underbar ledighet ligger framför oss och vädret ser ut att bli finemang. Inga 26 grader som ni hade förra veckan men iaf 18-20. & om det bara är klart och inte blåser så mycket så räcker det ju lång väg. hurra!


och idag ska trädäcket äntligen vara klart. efter massor av fördröjning och problem så är (ska) det vara klart när jag kommer hem. klart att hänga på, möblera, njuta av. vilken fantastisk känsla det kommer vara. som en helt ny trädgård.

och jag ska njuta av att gå barfota på det solvarma däcket på heta sommardagar, precis som jag gjorde när jag var liten.


och lilleman ska få gå omkring och upptäcka alla skrymslen och vrår, lukta, bre ut sig på de varma plankorna och njuta av solskenet som den värmedyrkande katt han är. han kommer älska det!


sådan katt, sådan matte.så det är vad som väntar under långhelgen. trädäcksmöblering, avslappning, trädgårdsröj, en middag med goda vänner och en kort tripp till göteborg för att gå på kentfest plus massa av njutning i form av god mat, dryck och sällskap.


och så hoppas jag att jag hinner ladda batterierna för nästa vecka blir intensiv med födelsedagskalas för inez som fyller tio, övernattningskalas med hennes tjejklasskompisar och en massa annat som ska förberedas. det ska bakas, ordnas presenter, fixas och donas så att det blir två fantastiska kalas. man fyller ju faktiskt bara tio en gång och för första gången går hon från ensiffrigt till tvåsiffrigt. det är ju oerhört stort.


så det kan behövas lite orka och energi för att rå det där i land. men det ordnar sig, det brukar det göra :-)


men nu tycker jag att vi startar helgen. eller i alla fall alldeles strax. jag ska åka iväg och handla god mat, ost och ett fång blommor och göra fint hemma tills mannen kommer hem. & sen hoppas jag på en kväll på träddäcket följt av massor av Hannibalavsnitt nerbäddade i sängen.


som jag längtar!

Kommentarer

  1. Vilken fantastisk resa ni varit på. Underbara bilder som verkligen får mig att vilja tillbaka. Jag har inte varit där sen jag var barn så jag minns inte så mycket.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg