fest, james bondfestuj, uj, uj, uj


det är lite segt och tungt i huvudet idag. vi var ju på bondfest igår och jäklar vilken bra fest! det vimlade av snygga bondbrudar (ingen i bikini) och heta james. miss monypenny var där och blofeld med tillhörande vit katt givetvis.


värdparet var stiliga (som vanligt, det är ett väldigt stiligt par to begin with) och hade verkligen fixat till det bra. jag fick värden till bordet och för övrigt mycket trevliga bordgrannar och jag träffade många roliga och intressanta människor. maten var god, vinglasen var pyttesmå så det blev några glas mer än vad det brukar bli med normalstora glas, vilket alla skojade om i början av festen, ja glasen var verkligen små men det gick alldeles utmärkt ändå så klart.


sen var det såklart en massa tal, sång, dans och mingel.


jag var random bondbrud med lång, tight, svart klänning, stora och många guldsmycken, höga klackar och en svallande röd peruk som faktiskt satt på hela kvällen. tips om ni är sugna på en partyperuk någon gång, buttricks har många fina till ok pris. min, som heter dream girl, kostade 349 kr och den är väl värd de pengarna.


johan var james bond och var grymt stilig i smoking. de blir ju lätt det, karlarna, stiliga i smoking alltså. nästan lite avis på hur "lätt" det är för vissa att bli så där snygga så lätt. bara dra på sig en välsittande smoking och sen är de redo att partaja. visst jag skulle oxå kunna ha smoking men jag misstänker att jag inte hade varit alls lika stilig. mer sett ut som en felklädd fbi-agent antagligen. dessutom behöver jag definitivt mer smink och lull lull än johan för att se representabel ut. sad but true.


jag hade dessutom oturen att späcka min klänning vid armhålan 45 minuter innan festen började och fick dra fram nål och tråd och laga den. så går det när man har för bråttom och inte orkar ta av sig klänningen så som amn ska utan försöker ta short cuts. genvägar är senvägar ladies and gents.

men roligt hade vi, när vi väl kom fram till festen, och jag ser verkligen fram mot fler sådana här fester. det är ju sjukt kul att få klä upp sig och mingla runt iklädd en lång, röd peruk med en massa roliga, smarta och spännande människor till långt in på natten.


så det är kanske inte så konstigt att jag är lite seg idag och att huvudvärken aldrig riktigt lämnar mitt arma huvud. men det får det vara värt ibland. men jag ser verkligen fram mot sängen nu så jag tror jag beger mig upp på andra våningen och bäddar ner mig med the killing på dautan och med en härlig helg bakom mig.
Kommentarer

Populära inlägg