thursday!

torsdag mes amis!

blir tydligen lite fransk i mitt synsätt när jag bor på det oerhört franskinspirerade hotellet pigalle. :-)

äntligen torsdag vilket betyder hemgång och sova i sin egen säng. det är banne mig inte mycket som slår den känslan.

och idag = 15 dagar kvar tills jag sitter på ett morgonflyg till vackra barcelona. det ska bli så sjukt najs så ni anar inte vad jag längtar. hoppas bara att väder är ok. tittar lite då och då på smhis väderapp och det verkar skifta ganska mycket allt från elva grader och regn till 20 grader och strålande sol de kommande tio dagarna. jag hoppas stenhårt på att det är ca 20 grader och sol när vi är där.

jag har ju en sån fantastisk vår att se fram emot så att jag knappt tror det är sant själv. för inte bara ska jag åka på tre resor, jag ska dessutom se kent på kentfest i göteborg den 1:a juni och på på hotell (igen) men då med min kära make. härligt! sen är det 40-årsfester, födelsedagskalas och middagar inplanerade. för att inte tala om alla lediga dagar! påsk, första maj, kristi himmelsfärds och nationaldagen.

midsommarafton spenderas i new york. såg på niotillfems blogg förra året att de var många svenskar som firade midsommar i battery park och jag kollade upp det lite närmare och det verkar bara en stor grej som pågått sen 1996. så jag tror minsann att vi ska fira midsommar i new york vi oxå. med new yorks sky line som kuliss och frihetsgudinnan som utsikt.

hur coolt?

som sagt, det är en härlig tid vi går till mötes.
Kommentarer

 1. Ser så franskt och pittoreskt ur med tapeten och den lilla fåtöljen :) Härligt med Barcelonatripp!! :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var ju superfranskt och gulligt. jag saknade bara mina Marie-Antoinette-klänningar! Det hade varit maffigt .-) Kram

  SvaraRadera
 3. Galet coolt skulle jag vilja säga!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg