så börjar påskveckan
hej måndag!


måndag och påskvecka minsann. redan tänker jag och förundras som vanligt över hur tiden tycks flyga fram. på gott och ont.


och jag sitter som vanligt på ett tåg på väg mot göteborg. sitter på ett skakandes tåg, dricker kaffe, jobbar och lyssnar på den här spotifylistan. den här gången stannar jag i tre nätter och kommer hem lagom till att ledigheten tar fart och avkopplingen kan ta vid.


hur underbart?
det är så skönt att det här uppdraget börjar lida mot sitt slut, hur kul det än har varit så är det skönt att kunna planera sina vardagar igen. speciellt nu när värmen börjar komma och det vankas grillkvällar och trädgårdsarbete.


att kunna möta upp vänner efter jobbet för en bit mat på lilla torg, ta en kaffe ute på trapporna vid anna lindhs plats, möta upp älsklingen efter jobbet och spendera en kväll på möllan. alla de där sakerna jag missar just nu. eller ja, än missar jag ju inte det för vädret tillåter inte riktigt sådana där utsvävningar just nu.


men snart så. snart.


och det lovas värme till helgen. sol och upp mot sjutton härliga grader. perfekt till ledigheten. jag ser fram mot många utetimmar i trädgården som leder till tunga gäspningar redan vid tiotiden på kvällen. som leder till en djup och rofylld sömn, för kroppen har fått arbeta och fått andas in massor av frisk luft.


och snart är vi där. bara tre ynka arbetsdagar till så är vi där.


vid ledighet, sol, påskmat, påskägg och bekymmerslöst umgänge.


bästa!

Kommentarer

Populära inlägg