jag är inte bitter

suck, vad är det för fel på mig nu för tiden?

jag kan inte kännas vid att jag brukar vara så här slarvig, förvirrad och korkad. men något har hänt den här veckan och det är banne mig oroande.

först bilen. ja jösses... don't talk about the car

sen glömde jag ju strömkabel till datorn och hade inte ens en fulladdas dator med sig upp till göteborg. dvs släpade med åbäket helt i onödan. sen upptäckte jag att jag glömt min hårborste och det hade väl inte varit hela världen om det inte var så att jag tvättade håret på tisdagskvällen på hotellet och såg ut som en ung barbara streisand cirka 1983 när jag vaknade på morgonen. hittade som tur var en trasig hotellkam som iaf fick styr på det mest oklädsamma.

jag glömde dessutom packa ner nya trosor så dte fick jag köpa nya. bra till min tidigare samling av si sådär 200 par.

idag glömde jag min koddosa på hotellet. dosan som göra att jag kan logga in på mitt jobbs intranät och faktiskt jobba. som tur var satt jag på kontoret i stan = kabel = inget behov av dosa = upptäckte därför inte att jag saknade den = fick mail av hotellet = fick gå dit och hämta.

nu när jag åker tåg hem tänkte jag att jag ska titta på film, men tänkte inte så långt att streama netflix nog tar en del bandbredd. så fem minuter in i filmen upptäcker jag att mer än hälften av min internetpott gått åt. summa summarum = inget filmtittande på tåget.

och boken jag hade med mig packade jag naturligtvis ner i den stora resväskan (som är placerad någon annanstans) för den behövde jag ju inte när jag skulle "titta på film".

så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. jag kan inte redigera bilder för a)det gjorde jag i går och b)kabeln ligger någonstans i den där resväskan.

och nej jag orkar inte dra fram en massa andras väskor för att rota reda på den. förbannelsen över att vara i tid till tåget.

så ja. fantastisk jäkla vecka alltså. kunde inte ha varit bättre. strålande!

och kan folk som köper biljett i tyst kupé vara tysta? HUR svårt kan det vara? varför köper man biljett till tyst kupé om man vill prata? finns massor av plats i de andra kupéerna. fattar inte.

jag är inte bitter.


Kommentarer

 1. Ja det var ju alldeles för mycket trist vara under en och samma vecka för att det ska vara ens lite roligt. Kanske i efterhand!? Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja kanske i efterhand. om si så där fem år :-)
   Kram

   Radera
 2. Hahaha, förlåt men jag måste skratta. Det är ju så roligt, men samtidigt vansinnigt jobbigt när man är mitt i ett sånt där anit-flow. Igår hade jag en sån dag när jag bara inte funkade. Skönt att det kommer andra dagar när man är fantastisk och har flow ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju sant och man kanske behöver lite antiflow för att uppskatta de dagarna det faktiskt går väldigt bra?

   Kram

   Radera
 3. Och själv körde jag på en bil i måndags. Och igår fick en återuppringning av en kvinna som tyckte att jag var otrevlig och som var upprörd över att hon inte hade fått säga hej då ordentligt utan käände det som att jag slängt på luren i örat på henne. Gah! Vin och italienska charkisar ikväll. I soffan. Lugn och ro. Och bara VÄNLIGA människor som vill mig väl i min närhet. Kram och ha en trevlig helg

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg