inget lidande här inte
hellooo!låmgfredag här och oj va det är skillnad mot när jag var liten. då var det en seg, seg dag som aldrig tycktes ta slut. det fanns ingenting att göra och det var bara trist. nu är dagen full av vardagsaktiviteter, det finns ju en trädgård och ett hem att ta hand om och långfredagen är en utmärkt dag att sysselsätta sig med sådant på.


än har det vackra vädret inte ankommit och det verkar dröja tills i morgon innan det blir strålande sol och lite värme. nåja, bara det kommer någon gång så är jag nöjd. och idag måste jag hur som helst städa så då är det tacksamt att det inte är 18 grader och sol.

så, städning och trädgårdsfix på schemat alltså. och lite godisätande, man måste ju trots allt belöna sig själv för att man är duktig och städar. eller hur? och vi har ju det godaste godiset hemma. ja, det är ju förvisso jag som har köpt det så det är inte så konstigt att jag tycker att det är gott :-)


men jag varvar städningen med att nalla lite ut mitt fina, fina påskägg. vi har fått var sitt, johan, svärmor och jag. tyckte att vi oxå minsann behövde få lite påskägg :-)


och de här små chokladäggen som ser ut som små fågelägg i vackra pastelliga färger är de godaste som finns. älskar dem. plus att jag hittade hårda karameller i ungefär samma färgskala och samma form som också fick bo i mitt påskägg.

men nu måste jag nog sätta lite fart här, så att jag är färdig tills svärmor anländer, trist för henne om vi andra jobbar när hon är på besök. det hade i alla fall jag tyckt, när hon kommer ska vi ju umgås.hoppas ni har en skön långfredag med massor av gott, vare sig det är godis eller annat. det ska iaf jag ha. långfredagen må vara för att jesus led men han led ju för våra synder så jag tycker det räcker med det ;-) inte ska väl vi också behöva lida? precis.hasta luego amigos y amigas!


Kommentarer

  1. Vilken godisbild :) härligt Glad påsk på dig Karin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg