hotell, hotell, allt jag ser är hotellanother week, another hotel.


dags att recensera ett nytt hotell. denna gången bor jag på gothia towers då jag hittade en superdeal som var mycket billigare än de hotell vi brukar använda oss av. jag försöker göra så, kolla upp priser och byta och ha mig för att få bo på olika hotell så billigt som möjligt. bättre för mig och bättre för företaget. it's a win-win!


gothia towers är ett hotell jag har "drömt" om att bo på. drömt som i den mening att när jag var liten och det var nybyggt så tänkte jag att wow, där skulle man bo.


så det var lite kul att hitta ett specialerbjudande som gav mig möjlighet till det.

hotellet är riktigt snyggt men mycket hotelligt. inte riktigt samma charm som pigalle. såklart, det ska det ju inte vara heller.


mycket business, business och ganska dyrt i restauranger och barer. det är stylish och trendigt och snyggt på sitt eget sätt. design och roliga inredningsdetaljer etc.


mitt hotellrum är lagom stort med två sängar, tv, skrivbord och en fåtölj. badrummet har ett litet badkar, toalett och handfat, precis som sig bör.


men det allra bästa är utsikten. jag drog inte för gardinerna inatt utan somnade till nattljus och vaknade till soluppgången. det kändes riktigt somrigt och bra. och ett skönt sätt att vakna.


och fönstret mellan badrummet och sovrummet tycker jag om. speciellt som badrummet är så litet, det känns mycket större med fönstret och ljuset som kommer in. och man kan ju dra för fönstret med ett draperi om man är två eller fler som delar rum och inte vill gå på toa inför publik.


och så är det lite lyxigt att kunna ligga i badkaret och titta på en serie eller nyheterna. lite utöver det vanliga.

hotellet ligger väldigt bra till för att jag ska kunna ta mig till jobbet utan att behöva byta spårvagn/buss, det var en av anledningarna till att jag valde det här hotellet. de andra veckorna har jag alltid fått byta minst en gång för att ta mig ut till mölndal där kundens kontor ligger.


dessutom ligger det perfekt om man har barn med sig och har tänkt hitta på spännande saker. mitt mot hotellet ligger liseberg och universeum. och man går dit på två minuter max. till avenyn tar det kanske fem minuter och nordstan 15 minuter till fots.


i vanliga fall är det rätt dyrt att bo här men håll koll på hotels.com så kommer det ibland upp riktigt bra deals, både på det här hotellet och flera andra. det är lätt värt att söka flera dagar i rad för att hitta de bästa dealsen.
gothia hotel får HHHHKommentarer

Populära inlägg