ett foto i timmen - måndaggod morgonjag tänkte ni skulle få följa med mig en hel vanlig måndag. here we go.


09:00 startar dagen på espresso house i väntan på tåget. en stor latte och några tidningar håller mig sällskap.
10:00 sitter på tåget mot göteborg, jobbar, dricker kaffe och lyssnar på musik.


prick kl 11.00 lyssnar jag på den här grymma låten med darin och eagle-eye cherry. vill köra den på repeate tills mina öron blöder.12.00 har jag precis checkat in och ska bege mig till jobbet. men först lite span genom panoramafönstret och den här utsikten.


13.00 är jag på jobbet och har den här utsikten. horses!

14.00 fikapaus med en cola zero och mobiltelefoncheck.15.00 diskuterar jag och min indiska kollega vad jag ska fota nu då. det blir ett foto på honom då det är det är honom jag pratar med  precis då.16.00 sitter vi i möte och jag har ingen chans att fotografera.

17.00 åker vi hem. tre av mina kollegor går samtidigt.


18.00 och dags för en promenad. går förbi liseberg och längtar som en tok efter att få knalla in där och hänga, åka karuseller och äta spunnet socker. nej inte spunnet socker men i alla fall de andra grejerna.

uppleva barndomens glamour och glitter, suget i magen och förväntansfulla blickar mot höga berg och djupa dalar.


19.00 efter promenaden blev jag hungrig och tog min upp till restaurangen på 23:e våningen i hotellet och åt en klassiker: köttbullar med gräddsås, potatispuré och rårörda lingon.

sjukt gott såklart


20.00 satt jag fortfarande kvar på 23:e våningen. väntade på solnedgången med kameran i högsta hugg. fick massor av fina bilder. men vid åtta var det fortfarande så ljust att jag hade den här utsikten.


21.00 är jag tillbaka i mitt rum och solen har gått ner men det är fortfarande ganska ljust. har en ganska bra utsikt kan jag tycka.

22:00 var det dags för ett hett bad innan sängdags. älskar ju badkar så detta var en av dagens höjdpunkter. kunde dessutom titta på nyheterna i baded eftersom det finns ett fönster från badrummet och in i sovrummet. smart!


så kan en helt vanlig måndag se ut i mitt så kallade liv.
Kommentarer

Populära inlägg