att vara oerhört tacksam


hej tisdag!


vardagen är åter över oss och jag sitter som vanligt på ett tåg på väg mot göteborg. men det är en fantastisk tågresa att göra nu när våren exploderat och träden, vitsipporna och rapsen slagit ut. strax utanför båstad är skogen full av vitsippor och det är magiskt. sverige är verkligen otroligt vackert på våren.


jag skulle gärna fotograferat och delat med mig av det jag ser men bilderna blir allt för suddiga iom att vi far fram i si sådär 200 knyck. förutom just nu då, nu går det sakta, bara 70 km/h.


så ni får lite vackra tulpaner idag. kanske de vackraste jag vet. de som växer lite okontrollerat och intensivt. och färgen, färgen är fantastisk.
det är en kort vecka, till och med kortare än för de flesta andra iom att vi drar till barcelona på fredag. så det blir en härligt kort tredagarsvecka innan vi packar väskorna och sätter oss på ett flyg till vackra barca.


som jag längtar, som kroppen skriker, som reslusten bankar innanför bröstet.


den där reslusten alltså, den är som ett monster, fast ett bra monster såklart, ju mer den får som den vill, desto mer vill den ha. tur att jag är privilegierad nog nu för tiden att ha möjlighet att faktiskt ge efter för den där lusten. det har inte alltid varit så. som ung var jag bara på en endaste semester ihop med min familj, en bilsemester till frankrike i tolvårsåldern var allt som erbjöds. det var ju fantastiskt bara det och det är ett väldigt kärt minne men i jämförelse med de klasskompisarna som åkte varje år, både på solsemester och skidsemester så var det inte så imponerande.


men som tur var har jag nu möjligheten att styra det där själv, och jag har verkligen tagit igen det med råge. tycker det är fantastiskt att komma iväg och uppleva städer, länder eller bara koppla av. det gör mycket för välbefinnandet.


och snart är jag på väg igen. som jag längtar. och så tacksam jag är för att jag har möjligheten.


Kommentarer

Populära inlägg