att samla energihej bästa dagen! klockan är strax tolv och mannen har begett sig iväg med grannen för att tömma ett förråd i torekov. själv sitter jag, lite seg, vid köksbordet, redigerar bilder och tar sats för att gå de tjugo metrarna bort till åsa och milou för några timmars skön söndagshäng.

de är så viktiga de här dagarna, då när det inte finns något som absolut måste göras, man kan ta det lite som det kommer. kanske plantera lite potatis, kanske bygga ihop det där vackra växthuset jag köpte på ikea i måndags, kanske bara sitta över många koppar kaffe och snacka skit med sin bästis och världens mest underbara lilla skrutt.

det behövs inte mycket mer ibland för att en dag ska bli alldeles perfekt.

och snart börjar en kort men intensiv arbetsvecka och jag försöker boosta mig med så mycket positiv energi som möjligt innan det är dags att återigen sätta sig på ett tåg och fara mot göteborg för några dagars jobb och ännu ett hotell.

så jag tittar på de regntunga molnen, högt där uppe, och tänker att några koppar kaffe med en bästis är nog det som behövs för att fylla energidepåerna till max.

så får det bli. kaffe, vänskap och barngos. bästa kombinationen.bästa.


Kommentarer

Populära inlägg