vet ni? katrinetorp!förra veckan var jag och mannen på utflykt, vi tänkte egentligen besöka vingåkra gård men där var det fullt så då åkte vi till katrinetorpsgården i stället. och det var verkligen inget nerköp.

katrinetorp gård ligger vid svågertorp men från gården ser man inget av det stora köpområde som svågertorp är mer känt för.

i stället kände jag mig mer som i 1800-talets amerikat än i det dimmiga vårlandskap som tillhör 2010-talets malmö. dimman ihop med rekvisitan som är utplacerad.
vi fick ett väldigt bra bemötande av mannen i kassan och bestämde oss snabbt för var sin kaffe, en morotskaka och en kladdkaka. sen satte vi oss på en bänk ovanpå ett element, drack vårt kaffe och åt våra kakor och njöt av atomsfären och byggnaden. nu på vintern finns det inte så mycket att titta på men under våren, sommaren och hösten finns det en trädgård med massor av härliga växer att spatsera omkring i. dte rekommenderar jag verkligen. det ihop med caféet/restaurangen gör katrinetorps gård till ett härligt utflyktsmål.

katrinetorps går har kaffe, kakor, mackor, mat, öl, vin etc till försäljning. prova på't vettja!
Kommentarer

  1. Vilket coolt ställe det verkar vara. Hade det inte varit så långt bort så hade jag svängt dit i helgen!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg