vårkänslor i bynvar hälsad, du skönaste vår.

ni har märkt det ni också va? hur det plötsligt myllrar av folk ute på gatorna, i trädgårdarna, på plantagen etc. alla är soltörstiga och redo att sätta tänderna i det som är våren för dem. för oss var det grillad korv, trädgårdsfix och biltvättning.

ni har kanske märkt att det varit blå himmel, att solen värmt oss och att blommorna tävlar med varandra om att komma först upp ur jorden.

det är banne mig underbart.

jag är lite rödlätt på kindbenen efter att ha druckit kaffe i eftermiddagssolen. och jag är full med energi (så mycket att jag ironiskt nog gäspar...).

det har varit en fullkomligt lysande helg, med ett väder som vi inte skådat sedan oktober, med mycket grannhäng, god mat, goda drinkar och melodifestivalen.

måtte våren fortsätta i samma stil.ett absolut vårtecken hos oss är att vi grillar korv och äter utomhus. det är så våren hälsas välkommen och så tydligt att våren är på gång, när det går att sitta på en stol i solen och äta en varm korv och njuta av att vara utomhus.

och från grannträdgårdarna hörs det röster, motorsågar och högtryckstvättar och på gatan leker barnen med sina cyklar, skateboards och bollar. det är magiskt.

den har börjat nu. våren. och den är mer än välkommen!


Kommentarer

 1. Hej,

  Vad är det för en grill? Är den bra? Pris?
  Kollar på Röshults gasol, men börjar känna att ekonomin sviker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en Weber, den kom med huset. Jag tycker att den är jättebra men Johan vill även ha en kolgrill. Dock används grillen massivt och jag tycker att den är väldigt enkel att använda.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg