s.a.t.u.r.d.a.yhej lördag!

det är ju så skönt att det är lördag vänner! en lördag då vi passar på att äta en grym brunch på stadsparkscafét i Lund, Lunds bästa brunchställe. glömde tyvärr kameran men ska kanske dit nästa vecka med barnen, då ska i få se på smarrigheter!

vi införskaffade även lite påsklijor, tulpaner och annat smått och gott inför kvällen. vi ska ha över våra kompisar tillika grannar på lite mat och häng. nu när jag mest är i göteborg så blir det inte att vi ses så mycket känns det som. så vi tänkte passa på att träffas några timmar iaf.

jag kommer servera en kycklingcurrypasta som bara är så god. ett hett tips om ni gillar den typen av mat. lovar att återkomma med receptet. till efterrätt blir det vaniljpannakotta. omnomnom.

annars så är det lite segt idag. jag blev hämtad på stationen av min snygge hubby igår som hade bokat bord på klostergatans fisk till oss. vi avnjöt en trerättersmeny med en vinmeny till det. blev riktigt bortskämd. så härligt.

enda problemet med de där dryckesmenyerna är att jag inte riktigt hinner med och plötsligt sitter jag med tre, fyra glas framför mig med mer eller mindre vin i varje. det händer varje gång. :-)

i-landsproblem. jag vet.

iaf så blev det i kombination med en stormig natt lite för mycket för båda två så vi är lite trötta. tror jag var vaken i alla fall två timmar mitt i natten och oroade mig för att saker och ting skulle flyga omkring i trädgården. det gick bra som tur var. får hoppas det där stormandet är över för den här säsongen.

men nu ska jag sluta hänga i soffan (jag och lilleman slappar lite) och fixa i ordning här och börja med middagen. hoppas ni har en härlig lördag ni med!Kommentarer

Populära inlägg