så vi mot ljusare tider må gå


hej svejs.

så blev det torsdag. det går ju som jag redan sagt ett par gånger, fasligt snabbt nu för tiden. och idag är det vårdagjämning. plötsligt var den bara här. och då inser jag att det enbart är lite mer än en vecka kvar till sommartid börjar och vi får långa ljus kvällar igen.

men hur bra är inte det då?

ljus lättar ju upp allting känns det som. i alla fall för mig. helt plötsligt kan man hitta på en massa saker och gäspningarna smyger sig inte på förrän några timmar efter mörkret lagt sig.

rackarns bra.

och vad som mer är bra är att jag köpte på mig två par byxor i går som inte är jeans. det blev två par "slim boyfriend byxa" (ja de heter tydligen så...) från lindex och deras kate hudsonkollektion. ett par sköna lite baggy byxor som känns ungefär som chinos. och min vana trogen köpte jag givetvis på mig två par i olika färger. ett par beiga och ett par rosa.

misstänker att jag kommer bo i dem i sommar. baggy chinos med en vit t-shirt, sandaler, brunbrända armar och ett sommarblekt hår.

a perfect match!

annars så höll jag ganska bra i shoppingkassan i går, det blev bara ett fåtal saker till barnen. måste ju roa mig på något sätt.

men nu är det färdigshoppat för den här veckan. för snart (i morgon) är det dags att vända hem till skåne igen, om så bara för två dygn.

fast nu ska jag ta tag i den här kvällen, ska strax träffa frida för en middag på stan och det vill jag ju inte missa. det vankas asiatisk wok och andra smaskigheter.

omnomnom

Kommentarer

 1. Åh, du köpte de byxorna som jag fastnade för ur Kates kollektion. Sitter de bra? Hoppas att kvällen är fin!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello. Jag tycker de sitter riktigt bra men det varierar ju säkert beroende på kroppsform. Chinos brukar tex inte funka på mig men dessa blev perfekta.

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg