så plötsligt är det torsdag


det är torsdag och jag, jag ligger nedbäddad i en hotellsäng och försöker jobba.

det suger att vara sjuk när jag inte ens får ligga i min egen säng och ingen som kan ta hand om en, springa och köpa cola, godis eller huvudvärkstabletter.

men den här förkylningen verkar vara den mest segdragna av de segdragna, den kommer och går, kommer och går. och jag är så trött på den. jag vill inte ligga på ett hotellrum i göteborg när jag har möjlighet att se staden.

jag kom i tisdags vid lunch och har sen dess mest sett kontoret och hotellet. som tur var finns det restaurang på hotellet så jag behöver inte ge mig ut och leta allt för mycket. i går orkade jag mig ut på en liten promenad och kunde ta lite foton men jag orkar inte föra över dem och än mindre redigera dem just nu.

idag får jag se om jag orkar göra något alls, jag är väldigt trött och ögonen är sådär blanka som de lätt blir när man inte mår så bra. men först ska jag jobba och vila om vartannat.

det är ungefär det jag orkar just nu.


i går kväll fick jag byta rum. tvn på mitt rum funkade inte, vilket jag upptäckte först ett dygn efter att jag checkat in :-) i alla fall fick jag ett större rum men med sämre utsikt och högre ljudnivåer. rakt ovanför en lastplats där hotellets skräp och dylikt hämtas ett par gånger om dagen (verkar det som). det började vid kvart i fem i morse och jag fattade först ingenting men när jag gick upp i morse och tittade ut så såg jag rakt ner i en sopbil...

jaja, men jag har iaf en fungerande tv ;-)


nu vet ni iaf varför det är lite tyst här, det finns helt enkelt inte så mycket spännande att skriva om och jag har eg bara instagrambilder att dela med mig av så det får ni hålla till godo med.

förhoppningsvis mår jag lite bättre i morgon och har möjlighet att ta lite fler foton innan jag återigen sätter mig på tåget mot hjärup. annars lär dte väl bli en sängliggande helg för den här damens del. något jag verkligen inte hoppas på, det får vara bra nu!

så, krya på mig!Kommentarer

  1. Usch vad tråkigt. Håller med. Sjuk vill man ju helst inte vara alls, men om man nu är det vill man ju vara det hemma. Det är ju en helt annan sak att krypa ned i egen säng med Lilleman som tröst och värme än en ensam hotellsäng flera mil bort. Vi har också haft långdraget skit. Det bara går runt runt mellan oss och har gjort hela vintern. Aldrig varit med om något liknande. Inte ens under dagisåren. Hoppas du blir kry snart. Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg