riverton


att bo på hotell.

det är ju roligt, i ungefär två sekunder. speciellt när man som jag bara gästspelar och bara är i stan på veckorna. men då får man vara glad när man hittar ett hotell som iaf är ganska ok.

rent generellt är ju inget hotell i en överkomlig prisklass så där rocknroll att bo på en längre tid.

men hotell riverton fungerade iaf ett par dagar. främst på grund av relaxavdelningen som hade en jacuzzi att värma sig i efter en lång dag på kontoret eller sjukdom och utsikten från restaurangen på tolfte våningen.

den är magisk.

annars är hotellet rätt ordinärt. man får vad man betalar för. lite så. jag hade två olika rum, jag fick byta rum eftersom tv i mitt första rum inte fungerade. det första rummet låg precis bredvid hissen, det andra så långt från hissen det gick att komma. och för att komma dit fick jag naturligtvis gå längst en lång smal korridor.

i båda rummen (på fjärde våningen) hade jag byggnader mitt framför, relativt nära vilket gjorde att det gick inte att vara i rummet utan att ha dragit för gardinerna, då kunde folk sitta och stirra rakt in på dig. lite tråkigt.

rum numer två låg dessutom precis ovanför lastkajen där det lastades skräp, flaskor etc flera gånger om dagen (kl fem på morgonen kom sopbilen).

annars var rummen stora, i rum nummer två hade jag till och med en soffa att sitta i. badrummen var små med enbart dusch. dock fräscha och moderna.

i rummet fanns en tv, telefon, en minibar med gratis loka och kaffemjölk. det fanns vattenkokare i rummet så att jag hade kunnat göra både kaffe och te om jag hade velat. mycket bra!

sängarna var sköna, kuddarna små men fungerade bra.

hotellet ligger nere vid vattnet och just nu var det en hel del byggarbeten precis framför hotellet. det är nära till centrum, danmarksfärjorna, järntorget och sticky fingers. det fanns några restauranger i närheten men jag kunde tyvärr inte testa dem eftersom jag blev förkyld och spenderade en hel del tid på rummet ist.

relaxavdelningen var liten men den fanns! bara en sån sak.

hotellet tillhandahåller både badhandduk och badkläder om du skulle råkas fattas sådana. i relaxen finns en jacuzzi där alla kan bada samt bastu i respektive omklädningsrum. mycket uppskattat av en som inte hade badkar på rummet och som hade ett par ömmande skulderblad och en stel nacke.

så in total var hotell riveton helt ok. hotellet får  HHH av mig
Kommentarer

Populära inlägg