nedräkning med stort n (fast ändå litet)bild lånad från internetet. googla barcelona

bild lånad från internetet. googla rom

new york - egen bild.


nedräkning

ja nu börjar nedräkningen på allvar. det är bara 42 dagar tills vi sitter på ett plan till vackra barcelona. fyra dagar med tapas, cava, små mysiga restauranger, en del shopping (kan man misstänka) och massor av romantik. älskar barca, det är en fantastisk stad.

när vi väl kommit hem från barcelona så börjar nedräkningen till nästa destination, 22 dagar senare åker vi nämligen till rom i fem dagar för att äta pasta, dricka vin och lapa italiensk glass. vi kommer vandra omkring på historiska gator, se fantastiska byggnader och gå hand i hand genom små söta gränder.

sen behöver vi knappt vänta i nitton dagar innan det bär av igen. då drar vi till new york och tillbringar lata dagar i central park, äter gott, dricker frappuccinos från starbucks, shoppar, fotograferar och njuter av världens bästa stad.

jag kan knappt vänta!

det är många resor, det är ju det. men det är något vi prioriterar. två av resorna är t.ex julklappar (förvisso till varandra) och den tredje är en sas eurobonusresa där iaf flyget inte kostade mer än strax under 500 kr.

det är med andra ord en busy vår och en lugnare sommar och höst.

det ska bli så otroligt underbart och härligt att få komma iväg med min snygging till man. få hålla hans hand över små bord med rödvitrutiga dukar i rom, titta in i hans vackra bruna ögon på en tapasbar i barrio gothic i barcelona och sitta tätt bredvid på en båttur eller något liknande i new york.

magiskt.

så ni ser, jag har en fantastisk vår att se fram mot, vi ska bara ta oss över den där tröskeln nästa vecka som smhi hotar med så kommer det nog gå snabbt som attan och plötsligt är det dags att packa första väskan.

som jag längtar!Kommentarer

Populära inlägg