jag och madonna

radisson göteborg

så var det dags för ett nytt hotell, denna gången ett hotell som tilltalat mig sen madonna bodde här i början av nittiotalet. och faktiskt enbart därför.

vi fick inte samma rum. så kan vi säga.

men stilen är nog densamma, detta är ett hotell med riktigt feta nittiotalsvibbar. och för första gången under mina hotellvistelser här så fanns det faktiskt ett exempel av nya testamentet i en låda.

bara en sån sak. skönlitteratur på rummet liksom. vilken kunde behövas då de filmer de erbjöd en att köpa via tvn kostade 118 kr...

hotellsängen var grymt skön och täckena och kuddarna likaså. det fanns ett stort badkar i badrummet och många speglar med bra ljus. det fanns även en minibar med dyrt innehåll men det lät jag bli, en cola för 25 eller en liten, liten flaska vin för 75 kr kändes inte så lockande.


som vanligt bestod hotellet av långa korridorer, dte är väl ett måste när man har så många rum kan man tänka. jag bådde nästan så långt bort man kudne komma från hissen och det hade säkert både för och nackdelar. fördelen är att det var väldigt tyst och lugnt, nackdelen var att det var lite långt att gå med packning och datorer och annat.

men helt överkomligt.

inne i hotellet påminner det mycket om ett semesterhotell i den grekiska arkipelagen. det har nog något med barens utformning att göra kanske.

baren hade ett lockande eftermiddagserbjudande som jag dock hoppade över men det bestod av en halv räckmacka (skumt) och ett glas vin för 139 riksdaler. om jag bara hade ätit bröd så...

det fanns även en del affärer i byggnaden men de hann jag inte med att spana in och tyvärr orkade jag inte simma i poolen heller, det blev lite för sent när jag väl kom hem.

personalen var trevlig och hjälpsam och jag kommer tillbaka till hotellet snart igen.

Det får bli en HHHH-. minus för inredningen och de lite väl dyra priserna.

Kommentarer

Populära inlägg