I'm "Busy Doin’ Nothin" at all


vilken cool brud!

den här kvinnan, ace wilder, ska ni hålla utkik efter.

detta var utan tvekan min favorit i lördags, vi hade hört den på radio innan men inte fattat att det var en melodifestivallåt (vi har inte sett deltävlingarna). det var först i fredags kväll som jag letade upp finalisterna och spotifyade dem hemma till fredagsmyset.

grym låt. modern, beatig, überhäftig kvinna, schysst text (borde gå hem väl bland 90-00-talister samt sydeuropa (om man ska vara lite elak)), den fastnar och jag vill se och höra mer. just nu går den på repeat (såklart).

mycket icona pop, lite melodifestival = bravisimo!

kanske tur den inte vann för då hade ace hamnat i melodifestivalvinnarträsket, nu har hon ju grym potential att bli hur stor som helst.


I'm busy, busy, busy
Doing nothin' at all
I'm stressin' over nothing
Don't bother to call
I'm busy, busy, busy
Doing nothin' at all
Don't bother to call
I'm doing nothin' at allKommentarer

  1. Jag har inte sett några av delfinalerna eller andra chansen, men så överraskade en vän mig med biljetter till finalen. Jag var väl först lite tveksam, men tänkte äh vad fan det bli nog kul. Molly var också med. Vi satt precis vid Green Room. Superplatser alltså. Och Ace var min absoluta favoriter. What's not to like. Röda byxor med häng och collegetröja. Helt min stil.

    SvaraRadera
  2. Samma här. Min favvo. Hade inte sett delfinalen, men kanske hade jag hört den på radion. Minns inte. Men det var verkligen en ögonbrynshöjare när den drog igång.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg