att ta hand om sig själv och djurenibland måste man ta hand om sig själv. skämma bort sig, pampra och vårda. både kropp och själ behöver vila och omsorg nån gång då och då.

när jag bor på hotell försöker jag göra det så mycket jag kan. oftast är det bara en badbomb från lush men ikväll körde jag en hel spagenomgång.

så jag tog fram mina krämer som jag släpat med enkom för ett sådant här tillfälle: ansiktsrengöring, fotkräm, handkräm, ansiktsmask etc. och så kilade jag ner på stan och köpte en badbomb som även löddrar och en scrubb för den där riktigt sköna känslan.

och ni vet väl att både lush produkter och Acos produkter inte testas på djur? hur bra? skitbra! hett tips mao.
jag tvättade ansiktet med ansiktsrengöringen från Aco, baddade ansiktet torrt i bästa Patrick Bateman style, satte igång varmvattnet och slängde i en halv badbomb. sen öppnade jag ansiktsmasken som johan tagit med sig hem från japan, placerade den konstiga tingesten över mitt arma ansikte och kände att jag inte såg klok ut. men vad gör väl det slutresultatet är en hud len som en bebisrumpa?

sen ner i det heta badet för en stunds tvagning och läsning. när kroppen blivit lagom uppluckrad tog jag tag i mina fotsulor. älskar att ta hand om fötterna, fila, smörja in, mjuka upp, det är avslappnande och en lisa för min själ. 

när jag badat klart var det dags för världens bästa body butter att göra entré. bodyshop har fantastiska produkter och min absoluta favorit och som jag inte kan leva utan är deras body butter. det är nog min bästa produkt. och ja, ni gissar rätt, bodyshop testar heller inte på djur!

sen återstod det bara att smörja in ansiktet och hoppa i pyjamasen och rakt ner i den mjuka, mjuka sängen. en extra omgång insmorning av fötter och händer och sen avslappning framför tvn.

ett avsnitt lyxfällan, en cola zero och sen några avsnitt white collor och den här kvällen känns som en riktigt boost för alla sinnen och själen är omhuldad på alla sätt det bara går.

ibland är det allt som behövs för att en dag ska kännas helt fantastisk.

ett hett bad, mjuk smörja och tid åt sig själv.
är ni intresserade av att veta vilka märken som använder djurtest och vilka som inte gör det så kan ni kika in här: Animal Testing ListKommentarer

Populära inlägg