att sova på hotell

det börjar bli en vana det här med att bo på hotell.

den här gången bor jag mitt i stan, nästan inne i nordstan. på scandic europa. tyvärr hade jag en väldigt tråkig utsikt in mot en sunkig gård men annars var rummet bra. sköna sängar, bra kanaler på tvn, badkar (yay!), återvinning (tummen upp) och helt ok inredning.

scandic verkar ha ett miljötänk jag gillar, dels finns det inga engångsartiklar, istället finns det pumpbehållare med tvål, shampoo och duschtvål från FACE stockholm, papperskorgen är indelad i tre olika fack, en för mat, en för papper och en för övrigt. sen har de såklart det som alla andra hotell har också, handdukspolicyn. på golvet = tvättas, hänger upphängd = användas igen.

jag spenderade bara natten här, det blev en kort vistelse den här gången, så jag har inte hunnit kolla gymmet och poolen som ska finnas tillgängliga. det tänkte jag hinna med nästa vecka när jag är här igen.

i går åt jag på en liten indisk restaurang precis bredvid hotellet. en underbar chicken korma förgyllde min kväll innan jag tog mig upp till rummet och avslutade dagen med ett hett bad, tv, bok och lite internet.

på hotellet finns det en restaurang och bar men den hann jag inte med att spana in. i receptionen kunde man köpa allt från tandkräm, kaffe, läsk, till tidningar, godis och hygienartiklar och det gick både snabbt att checka in och ut.

så på det hela taget är det ett helt ok hotell. inget fancy men det funkar.

scandic europa får  HHH+ av mig, där pluset står för miljötänket.Kommentarer

Populära inlägg