att maratongäspa
god morgon, eller kanske mer god eftermiddag för min del.

*gäsp*

det gick absolut inte att somna om i natt så nu har jag varit vaken sen kl ett, det blev alltså revolutionerande tre timmar sömn i natt.

*gääääsp*

gäspar snart käkarna ur led här. kanske kan smörja lederna med kaffesump och få dem att bli lite mindre gäspningsbenägna? det skulle nämligen nästan se mindre konstigt ut än mina maratongäspningar.

fy bubblan vad jag är trött. och klockan är inte ens nio. och jag ska jobba, hämta en älskad, hem och städa, hämta kidsen, laga mat och sen troligtvis stupa i säng sisådär kvart över sju ikväll.

det enda goda min insomnia förde med sig var att jag fick för mig att fånga soluppgången. så efter en kort biltur stod jag och kameran plus objektiven redo uppe på kyrkans krön för att hälsa solen god morgon.

det var en fantastisk soluppgång men alla bilderna ligger kvar i kameran så jag får nöja mig med att visa upp mina mobilbilder. men de ser rätt trevliga ut de med.

dock hade jag gärna bytt ut dem mot ett par timmars sömn. jag funkar förvisso rätt bra även med lite sömn men det är ju så jobbigt och huvudet känns segt som kola.

men nu ska jag jobba.

även om jag helst av allt hade velat sova.


Kommentarer

  1. Men fy vilken jobbig natt! Kul att du fick lite för den i alla fall. Vackra bilder!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Urk för sömnlösa nätter. Det var svårt här också, kroppen visste varken ut eller in. Som tur är kunde jag ta en tur ut i naturen och njuta, till skillnad från vad du gör idag. Men, måste du städa just idag? Lite kram och gos och bara vara är nog mycket bättre.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg