another manic monday,

måndag. igen.

konstigt, hur det känns som det är måndag och fredag mest hela tiden just nu. kanske är det för att det är en sån där mellantid, när inget speciellt händer. inga lov, inga lediga dagar, inga stora födelsedagar, ingenting sånt alls. ändå går veckorna av sig själv, det är redan mars, den tredje mars till och med. och har mars väl påbörjats, ja då är ju månaden nästan slut (om man är lite optimistisk) och april kan ta vid med förhoppningsvis lite mer sol, lite varmare och lite mindre blåst.

mars är lite av en transportsträcka. så kan man säga tycker jag.

samtidigt är det nu som våren på allvar börjar visa sig, det är nu det är så tydligt med ljuset, att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går.

och blommorna och knopparna som börjar slå ut i trädgården.

men än är vi inte det, det blåser snålspik i malmö och jag inser att varje stad har sina fördelar och sina nackdelar. den här blåsten har jag inte varit med om i göteborg. råheten som finns i malmö hamn, den är one of a kind.

men i morgon är det dags för ännu ett par dagar på bästkusten, som inte direkt visat sig från sin bästa sida rent vädermässigt än så länge men jag hoppas att det kommer.

jag har ju hört från säkra källor att vasastan är som chinatown och det vill man ju uppleva.

så jag förbereder mig för fyra dagar med jobb, hotellnätter och middagsdejter med mig själv och en bra bok på mysiga små restauranger. för det finns sällan något så avkopplande som att sitta själv på en restaurang, läsa en god bok, fippla med mobilen, titta på människor och koppla bort arbetsdagen.

i like it.
Kommentarer

  1. Mars månad fylls av tre födelsedagar. Mamma och mina två killar. Så det är full rulle. Och är det full rulle, ja då går tiden fort som fan. Och plötsligt har mars gått och vi är inne i A P R I L. Yey!
    Ha en fin tripp

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg