hotellivet på en pinne


lush

jag lyckades tillskansa mig själv ett rum med ett badkar i går och har ni följt mig ett tag så vet ni hur mycket jag älskar badkar. det är faktiskt väldigt märkligt att jag inte har något hemma...

men badkar är ännu bättre med de rätta tillbehören. så jag tog en liten sväng på stan och införskaffade två badbomber på lush.

älskar badbomber men de gör inte mycket nytta i en dusch. så jag införskaffade alltså två, en för onsdag och en för torsdag och trots att lushförsäljerskan var ytterst trevlig och försökte sälja på mig badoljor som säkert är underbara så räcker det med två badbomber för två kvällar. allt annat hade ju varit tortyr.

hon tyckte säkert rätt synd om mig, tjejen på lush, jag, som lite nedslagen tackade nej till fler badbomber och badoljor och berättade att nej tyvärr, jag har bara två dagar med badkar. jag får nöja mig med de här två.

nåja, jag köpte med mig en massageoljbit också, det får väl vara lite av en tröst när mina muskler ömmar och jag längtar efter ett hett bad.

men badbomber, hett vatten och en bra bok (just nu, ”Rekviem över John Cummings” av Bo Ohlsson) slår det mesta jag kan föreställa mig. det släpper tag om mina ömmande muskler och vårdar min kropp som inget annat.

så jag är nöjd, ja till och med väldigt nöjd. för det enda som väger upp min egen säng där hemma är ett badkar med vatten som gör min hud illröd och ett badkar som får mig att slappna av.

så jag stannar en kväll till, och är redan nu förberedd med ännu en badbomb, en jättestor badrock och en bra bok.

hotellivet på en pinne.
Kommentarer

  1. Hej!
    Åh Lush bubbelbitar är helt underbara!!
    Undrar om du har någon kappa i strl Xs eller S från Ewa i Walla från en tidigare kollektion? Eller något annat fint..? Kram! femtiotalistisk@gmail.com

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg