förutom flickan som skrev den. det var hennes hämnd.

lite drygt tolv timmar senare.

efter den sämsta natten på länge känner jag mig nog mer knäckt än utvilad. jag har de dummaste, konstigaste drömmarna och i natt drömde jag bara en massa tröttsamt som gjorde mig ledsen. det värsta var att drömmarna återupprepades, om och om igen.

det var ond bråd död, kärleksbesvikelser, jagande poliser, gömda brottslingar, bilar som flydde och hamnade i kanalen, flickor och pojkar som älskar varandra men som sviker när det väl gäller, flickor och pojkar som hämnas och en handskriven bok i ett fönster. en bok som var som en anteckningsbok över en händelse som inte fick ges ut i en tryckt form. en berättelse om de som ingick i den inte ville få berättad.

förutom flickan som skrev den. det var hennes hämnd.

och jag frågade någon jag älskar om han älskar en annan och fick ett ja till svar jag inte ville ha. 

hon var ung och oförstörd och jag kände en smärtan i hjärtat jag inte känt på länge. och det återupprepade sig gång på gång. alltid med ett litet annat förlopp men alltid med samma känsla.

en känsla av att ha förlorat. en känsla av ett hjärta som går i kras.

vad som föranledde dessa trista drömmar? det kan ha varit en kombination av att jag sent i går såg Sex and the City och sen fick mig en halvt om halvt ofrivillig dos av Real housewifes in Miami. tv-serier med cyniska, bittra människor som inte gör mycket annat än bråkar och bryr sig om sig själva. svek mellan vänner, älskande och alla däremellan.

man ska inte titta på skit helt enkelt. det fuckar uppenbarligen upp hjärnan rejält och det är inget jag vill ska hända på regelbunden basis.

jag var glad när jag, trött som attan, vaknade i morse, det var ljust ute och natten äntligen var över. morgonen har jag spenderat vid min jobbdator och nu ska jag ta mitt trötta jag och åka till havet på lunchen för lite energiboost. jag behöver lite motvikt till det skit min hjärna processade i natt.

en kaffe, sol och havsluft. jag hoppas det ger bättre input till hjärnan inför kommande natt.Kommentarer

Populära inlägg