What makes you happy?
DAGENS UPPMANING 

Do more of what makes you happy! 

Har du gjort något roligt idag? Bara för att det är så förbannat kul eller för att det får dig att må bra? Dansat? Sjungit i duschen, lagat en exeptionellt god middag, hjälpt en gammal dam över ett övergångsställe, sorterat din garderob, ätit glass, beställt en resa, kramat någon du tycker om, gett en komplimang till någon som rodnade.

Har du lyssnat på din favoritmusik, tränat, kört bil, läst en bok, spelat spel, pratat med en kompis, smsat någon du gillar, tittat upp mot himlen och lett, klappat din katt tills den knappt kan spinna mer, ringt din mamma eller pappa, skrattat så att du får ont i magen, andats skogsluft.

Vad det än är så gör det mer, oftare och så mycket det bara går. Det är dagens uppmaning. Man kan aldrig göra roliga saker för mycket. Själv ska jag gosa in mig i soffan som värsta Sir Väs,  dricka ett glas Cola Zero och titta på Netflix samtidigt som jag klappar min katt. För det gör mig glad och avslappnad. & det är precis så jag vill spendera den här torsdagskvällen en afton i september 2013

Hur spenderar du din dag?

Kommentarer

  1. Jag kör samma sköna avslappnade stil. Minus colan som jag inte är särskilt sugen på.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att läsa det här inlägget och faktiskt kunna bocka av många av de saker du nämner. :) Om en stund bockar jag av den (förmodade) sista gladpunkten innan sömnen tar vid. True Blood, senaste säsongen ska ses.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg