Pannkaksfilosofi

CIAO!

Så blev det söndagskväll och halva september har passerat. Utanför mörknar det alldeles för tidigt för min smak men jag försöker göra det bästa av det och gräddar pannkakor som jag äter med nyvispad grädde och färska blåbär. Oförskämt gott måste jag tillstå, oförskämt!

Jag försöker verkligen förlika mig med tanken att jag nu kommer frysa i åtta månader framöver men det går sådär, jag är ingen höst&vintermänniska, det är för kallt, regnigt och mörkt. & från sep till april så bor jag i kalasstrumebyxor under jeansen eftersom jag annars dör av kylan.

På den nivån är det. Typ.

& ingen blir glad över att behöva knöla ner ett par kalasstrupebyxor innanför brallorna, ingen.  Det är obekvämt, varmt inomhus och jobbigt när man ska prova kläder. Men ändå så nödvändigt. Så snart kalasstrumpebyxor på heltid.

Borde ha lagat en massa mat ikväll inför veckans matlådor men orkade inte, det är mycket gosigare att mys ner sig i soffan och titta på diverse tv-serier, blogga och spela tetris på mobilen. & jag kände att det faktiskt är en sån dag idag, då det är befogat att gosa så mycket det bara går och låta hösten sakta tränga sig på. Så att jag slipper bli chockad av den faktiskt är här. På något sätt.

Så jag fortsätter min söndag i soffan, under en filt och med Netflix som en finfin kompanjon. & hoppas att strumpbyxorna får ligga kvar i strumplådan länge än.

Kommentarer

  1. Jag vill inte heller ha mörkret, hatar det! Jag vill ha ljus
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg