När man inte kommer så långt.

Magonten fortsätter men i dag har jag iaf besökt vårdcentralen och fått rådet att ta det lugnt, att inte dricka så mycket kaffe, ta det lugnt med vin, stekt mat och starka kryddor. & att stressa mindre. Jag är tydligen en jävel på att stressa. *tydligen duktig flicka issues big time (men vem har inte det liksom???)*

Ok. Hur rimligt? Precis. Så jag ligger i soffan och tar det väldigt lugnt, ser avsnitt efter avsnitt av Weeds, äter kokt korv (som får mig att få ont i magen och må illa... go figure) och poppar tabletter med jämna mellanrum. Jag har ju inte ont hela tiden men den smärta som uppstår mellan varven är inte att leka med.

Men, jag hoppas det blir bättre snart. Mannen har lämnat landet och jag är ensam hemma (iofs har jag ju en stor mördarkatt som skyddar mig...) så nu är jag både sjuk och ensam *buhhuuu*. Så jag hoppas verkligen att det går över snart, jag är extremt ynklig och mesig när jag får ont och är dålig. Eftersom jag inte har en mamma att beklaga mig för så får mannen stå ut med klagomålen och tårarna.

Så ja, gå över snart då jäkla skitmage!

Inga roligare uppdateringar än så just nu, finns inte så mycket utrymme till fun, fun, fun när den mesta av energin är koncentrerad till magen.

But hey, i morgon är en annan dag (sa hon klämkäckt!)

Kommentarer

  1. Nämen usch! Hoppas magen blir bättre fort och att du kryar på dig! Kryakramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg