My house.
Hej tisdag!

Så vart det tisdag och jag inser att jag inte har visat något från huset på länge. Inte för att det ändras så mycket (jag är ingen slit och slängperson när det gäller möbler, heller inte så ombytlig) men ibland är det kul att se hur folk bor, vart de spenderar sina timmar, vad som är deras vardag. & här är min vardagsrumsvardag i alla fall. Eller, ja, en del av den.

& så här ser en del av min vardag ut. Inte där jag sitter så mycket men det är den här utsikten jag har. Ibland spenderar jag en stund i den svarta soffan, gärna på eftermiddagen en lördag då jag är lite seg eller på kvällarna då det börjat bli mörk och jag kan tända ljus och krypa upp i en Jetson med datorn i knät och Monica Zetterlund strömmandes ur Sonosen.

Men mest sitter jag i den andra delen av vardagsrummet, den del där tvn finns, med tillgång till Netflix och nyheterna. Det blir lätt så.

& ja, vi har filtar överallt eftersom vi har en katt som vi inte vill ska riva på möblerna. Inte så snyggt men ett måste. Djur är underbara men det finns egenskaper jag gärna hade sluppit. Som att Lillen gärna river på det mesta.

Men ja, så här bor vi. I alla fall en liten del.

Kommentarer

Populära inlägg