Köket
Ok. Nästa del i ordningen blir köket.

Så här ser den ena änden av vårt kök ut. Det är ett riktigt Per Moberg-kök tycker jag, som gjort för matlagning. Genuina, ordentliga material samsas med en bra ytlösning och det största kylskåpet i mannaminne (syns inte här men det är ett gigantiskt hörnkylskåp, man kan typ gå vilse där inne. For days!)

Här spenderar jag mycket av min tid, jag gillar nämligen att laga mat och trivs i vårt kök, även om jag själv hade förväntat mig att vi skulle ha ett fräscht, högblankt, vitt kök när vi väl skaffade hus. Men det får bli i framtiden. Nu är det här helt perfekt och håller länge än. & manar till goda grytor, fantastiska köttfärsåser, Johans madeirasås, lasagne och min coq au vin. Ett kök att laga mat i helt enkelt.

Det är något rofyllt med det där, att sätta upp det ena benet mot det andra (foten mot knät) och röra i diverse grytor samtidigt som värmen färgar ansiktet en aningens rött. & att provsmaka på det ena och det andra, känna aromer, smaker och tendenser. Mmm... ljuvligt.

Så ja, här spenderas det mycket tid. För mat är ju gott och det är ju kul att laga och äta god mat. Speciellt i ett Per Moberg-kök.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg