Förtjyld attchooo
Hösten varde förkyld.

Såja, höstens första förkylning slog till sist ut i blom och här ligger jag nerbäddad i en säng med en öm hals och ett igenproppat andningsorgan. Jag är inte jätteförvånad, Inez har varit förkyld i snart en vecka så det var väl bara  en tidsfråga. Men sängen är mjuk och varm och panodil och halstabletter hjälper stundtals i alla fall. Man får vara glad för det lilla (det är ju inte Ebola liksom...) och vara tacksam för att internetuppkopplingen funkar så att jag kan ligga här och surfa runt i cyberrymden mellan vilostunderna.

& utanför är det höstgrått och jag anar att sommarvärmen har lämnat oss nu, kanske var det ett sista hej i helgen, innan värmen vänder neråt för en sväng på det södra halvklotet.

Men just nu orkar jag inte bekymra mig om det, jag kan ju inte göra ett skvatt åt saken :-) Därmot kan jag ta mig en kopp thé med honung så det ska jag göra nu, & då kanske halsen min blir en aningens mildare mot mig.

Ha nu en härlig måndag!


Kommentarer

  1. Krya på dig! Jag har precis återhämtat mig från förkylning, feber och hosta. Alltid lika ovälkommet och alltid lika förnyande att upptäcka dofterna igen när kroppen är som vanligt.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg