Den lilla kejsarinnans nya kläder

Hej vippeonsdag!

Shit va det är kallt nu, det gick så himla snabbt! Från i söndags då jag var ute i t-shirt till i måndags då det plötsligt krävdes både linne, långärmad t-shirt och tjock stickad tröja för att inte hacka tänder. & samma sak i går. & då bestämde jag mig för att Inez behövde en ny jacka, just nu har hon bara en regnjacka (förvisso väldigt bra men hur varm???) och när det börjar bli kyligt är det ett måste med en varm skön jacka. För om jag fryser så är det säkerligen så att även hon fryser och så kan vi ju inte ha det. & lillebror har redan fått höstjackor så han var kittad och klar.

& förra veckan hittade vi den här på H&M och eftersom hon gillade den så mycket så fick det bli den. Gissa om hon var glad när hon kom hem :-) Givetvis ska hon ha en mer snöanpassad outfit också men den här kommer fungera super tills snön kommer. Den är varm och det får plats en tjock tröja under om det behövs. Huva för när det regnar eller blåser kallt och en längd som gör att rumpan och låren hålls varma. Perfekt.

& till ett bra pris; 399 kr. Tyvärr hittar jag inte den på H&Ms webbsida men de finns i butik, i både grått och rött. Varm, skön och helt underbar :-)

Dagens tips för er med småtjejer som inte vill frysa.


Kommentarer

Populära inlägg