Dagen då jag gifte mig.Det slog mig, att jag faktiskt inte visat några bröllopsbilder... Det var ju oerhört illa av mig, så som jag har tjatat och gått på om mitt kommande bröllop. & väl där, nej då blev jag knäpptyst och sa inte ett ljud. Ni får ursäkta mig, det var ju bara för att det var så underbart allting och semestern i Frankrike var full av så mycket andra saker än bloggen.

Men nu, nu får ni en bildkavalkad av första delen av kvällen. För sen la min kamera av (glömde ladda batteriet) men det var kanske lika bra för jag kunde koncentrera mig helhjärtat på festmåltiden som dukades upp för oss och vårt sällskap. Gåsleverglass, havsaborre, kalv, massor av vin och en bröllopstårta to die for.

Det var kanske den bästa måltid jag någonsin ätit.

& så den finaste utsikten vi hade kunnat önska oss.

Det var en perfekt dag, helt perfekt. & fick jag önska gör jag och Johan om den här dagen varje år så länge vi bara orkar. Det var helt enkelt den bästa dagen vi kunde tänka oss.

& det som gjorde den så speciell var att våra finaste vänner och familj var där och firade med oss, i en omgivning som gjord för kärlek och romantik. & restaurangen passade upp oss som om vi vore kungar och drottningar och barnen gjorda av guld.

Kärlek, från början till slut.

Precis som det ska vara.
Kommentarer

 1. Helt amazing så vackra ni är

  SvaraRadera
 2. Heléne, du är så vacker på bilderna! Johan ser väldigt stilig och lycklig ut. Fantastiskt fina bilder från en av de bästa dagarna i ditt liv.
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Jättevacker klänning! Vilka skor matchade du den med?

  SvaraRadera
 4. Nu har jag hittat bröllopsinlägget. Jag trodde det var medvetet val då, när ni gifte er, att allt tog slut. Att ni ville ha det privat. Men åh vad kul att få se! Fantasiskt fina ni var. Och klänningen var underbar! Helt i min smak.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg