Att minnas gårdagenMatilda

Åsa


God eftermiddag

Sitter uppkrupen i soffan i myskläder, dricker Cola Zero och mumsar små bitar 70% choklad med havssalt och pekannötter. Det är ju lite sånt väder för det känns det som. Dessutom är jag lite mör efter gårdagens tjejhäng som varade långt in på natten. Så ja, ganska seg i dag med andra ord.

Men gårdagen var fantastisk, som vanligt. Skratt, mat och massor av cava. & så hade vi ju fantastisk tur med vädret och kunde sitta ute och bubbla i flera timmar.

Det är skönt med sådana vänner, som man känt länge och litar på och som man kan berätta nästan allt för. Som man kan sitta med i timmar och bara prata och prata och prata. Eller bara lyssna när de pratar.

& att skratta sig fördärvad över skämt som vid det här laget är över tretton år gamla men som fortfarande får oss att panikskratta tills vi viker oss dubbla och inte får luft & att skapa nya minnen och skämt som ska hålla i minst tretton år till.

Så det gör inte så mycket att jag är seg idag, det var det verkligen värt och värmen inombords kommer sitta kvar länge efter den här helgen.

Helghäng med finaste vännerna, det är sannerligen ett bra sätt att starta hösten på.

Men nu blir det mer soffmys med katten och en massa avsnitt av Weeds. & kanske lite mer choklad...Bubbel & Jentan

Fia

Fias mobil
Jentan.


Kommentarer

Populära inlägg