Att längta till New York


För ungefär ett år sen satt jag i ett plan på väg över Atlanten. Jag hade precis spenderat en underbar vecka i New York med det bästa av sällskap. Vi bodde på ett härligt och fint hotell (som inte var snordyrt) i utkanten av Soho och hade upplevt en annan del av New York än vad vi var vana vid. Varje morgon när vi vaknade och drog isär mörkläggningsgardinerna så såg vi Empire state building och en massa andra skyskrapor precis utanför fönstret.

Det är en mäktig känsla.

& jag längtar så att jag nästan kan dö tills nästa gång vi kommer dit.

& jag funderar på bästa sätten. Ska vi bara ta mina bonuspoäng och åka SAS Go eller ska vi ta alla våra bonuspoäng och åka SAS Plus och njuta av det goda i livet. I så fall behöver vi få ihop en aningens mer poäng och tiden tickar på. Reserna till NY tar slut på en lusfis och det är verkligen bra att vara ute i god tid.

Samtidigt.

Det finns så mycket annat jag vill göra, andra ställen att resa till, nya platser att uppleva. Fast, jag har å andra sidan varit i en massa olika länder och besökt många olika ställen och inget har fastnat så som New York. Det borde väl ändå säga något.

Ja det är sannerligen ett lyxproblem men det är ju trevligare med sådana än riktigt jobbiga problem.

Så ikväll funderar jag på den stora staden i väst och när jag får återse hennes vackra skyline och uppleva hennes fantatiska puls. För ingen stad i världen kan nog mäta sig med The Big Apple, ingen.

NYKommentarer

Populära inlägg