NYTT ÅR, NYA TAG.
det har varit ett par tunga månader. främst med mörker, kyla men även sjukdom efter sjukdom. mitt immunförsvar verkar vara synnerligen nedsatt och jag är som ett dagisbarn som slickar på varenda leksaksplastbit jag kommer över.


förhoppningsvis är jag över kullen och immunförsvaret blir bättre för varje dags som går. har köpt en brämhults juice med apelsin, morot, ingefära och chili som jag dricker ett glas av varje morgon. vet inte om det hjälper men det känns bra. jag har även sytt upp maten, nu får det vara slut på färdigmat och annat skit. bra mat från grunden är min filosofi. det är också det som tar upp störst tid i hushullet för min del men jag tycker det är värt det. jag vet vad jag får i mig och jag vet att det kommer smaka gott.


viktigt!


annars fortsätter livet i sitt sakta gemak hölls jag på att säga men det stämmer ju inte. det finns alltid en massa strängar på lyran och efter halvåret med I love Christmas är jag redo att ta tag i den vanliga bloggen igen. jag får skifta lite sådär.


just nu försöker jag hitta en mall som passar mig. det är inte det lättaste. men jag är iaf på gång och redan nu har jag minst tre resor inbokade i år. skidresa till sälen vecka åtta (soooooom jag längtar), treårsresa med företaget till Barcelona i april (inte fy skam) och konferensresa till okänd destination i slutet av september, även det med företaget. sen blir det väl någon slags semesterresa i sommar också. med tanke på den urusla sommaren vi hade skulle jag gärna boka fyra veckor i grekland redan nu.


sen är den här kylan alltså. den äter upp en innefrån.


men jag ska inte klaga allt för mycket utan hälsa er välkomna tillbaka. julsäsongen är slut och den vanliga bloggen får komma till liv igen.

hej, puss & kram.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg