I SKIDKLÄDERNAS FÖRLOVADE LAND

i sista minuten bestämde vi oss för att följa med på skidresan vi egentligen hade bokat upp oss på i somras men sen avbokat pga hund men nu utan hund så blev det aktuellt igen. jag har en del kläder så egentligen behöver jag inte komplettera med så mycket nytt men nu råkar jag ha gått upp lite i vikt och mina skidkläder från förra året sitter lite... trångt? annars är de schyssta, svarta everest med lite mörkrosa detaljer (väldigt lite). det är precis en sån outfit som gör att man inte syns i backen, vilket jag tänkte kunde vara lite av en fördel det här året. så att hjälppatrullerna hittar mig om jag åker vilse i trollskogen :-)

stackars, stackars mig. not. för jag hittade en asschysst affärs som heter ridestore.com (obs: ej reklam)  där de hade massor av snygga skid-och snowboradkläder av bland annat märket Dope. jag blev ju helt såld.

först föll jag för den översta bilden (man kan också spana in deras instagram och se kläderna i lite mer aktion och bli än mer sugen) eftersom det är en rosa dröm. men... kanske lite väl rosa? så då bestämde jag mig för settet här under (titta nedåt) och klickade hem det. sjukaste servicen. skickade sms när det var packat och två dagar senare hade jag kläderna hemma. så levererar ett proffs.

ok, så med kläderna hemma och med en lite mer kurvig kropp än snowboardtjejen här på bild så insåg jag att det där satt faktiskt inte så bra på mig, det blev fortfarande för rosa. anoraken är dock klockers så den behöll jag plus en rosa huvtröja med dopa på bröstet. men byxorna och mössan returnerades i söndags kväll och nya byxor och mössa beställdes. som nu ligger hemma och väntar på mig. åter igen. vilken service!

nu får vi väl bara se om det passar också. tyvärr fanns det inga gråa byxor i samma nyans så det blev ett par svarta plus en vit mössa. så förhoppningsvis ser jag ut något liknande så här när jag sakta men säkert tar mig ner för backarna. det man inte får ha i teknik får man ha i style.
övriga saker köpte jag på en sjukt bra outlet som ligger circus 2 km från vårt hem. hjälm med mjukt värmeskydd så att man slipper ha mössa under om man inte vill och ett par liknande vantar som tjejen har på bilden här ovan. plus ett par lovikavantar för 79 kr. som hittat!


så om ödet vill mig väl så är jag kittas och klar inför resan. det enda som kanske kan tänkas behövas är ett par fleecebyxor att ha mellan understället och skidbyxorna. men vi får se om det behövs.


hej på en sväng.

Kommentarer

Populära inlägg