Skapa ute inne och snart vår.
Vilken dag det har varit. Solen har oftare än inte visat sin finaste sida och lett mot oss. & solen strilar in så fantastiskt genom fönstren (de väldigt skitiga) och gör världen lite gladare och ljuvligare.& jag har vardagsrummet fullt av blommor och kvistar eftersom jag opererades i tisdags och inte kunnat vara ute så mycket. Inget jag kommer orera om i bloggen men därför tyckte jag att jag var värd att ta in lite från ute till inne. Rosor, liljor, tulpaner grenar och kvistar plus en liten söt pärlhyasint som jag fick i krya-på-present i torsdags.

Ja, det gör det lite lättare att spendera timme efter timme i soffan när det doftar ljuvligt, ser vackert ut och får mig att le. Älskar blommor i alla dess former och en kort stund när solen sken gick jag ut och tittade på snödropparna, krokusarna och vintergäcken som står som små nyfikna gäster i rabatt och trädgård.& idag är det första dagen då jag kunnat göra lite mer handlingskraftigt här hemma, dammsuga (smutsen och våren verkar locka fram varandra...) städa lite i köket, ta bort de sista julslingorna (jag vet!), varit och handlat, blivit förbannad på en motbilist som parkerat så dåligt på Burlöv Center att jag inte kunde komma in på förarsätet (det var riktigt tight). I stället fick jag, ta mig in på passargerarsidan, kravla mig över mittdelen och växelspaken. Det var ett spektakel och hela tiden svor jag långa ramsor. Nåja.Nu har jag landat i soffan och ska försöka vila lite innan det är dags att förbereda middagen. Mannen har flugit till Brasilien på jobb så jag och Lilleman är ensamma hemma och får ta det lugnt och spendera kvällen framför TVn och Melodifestivalen. Så jag tänkte unna mig lite, jag har köpt 3 hg färska räkor, ska göra en egen vitlöksaioli, dricka ett glas vitt vin till maten och sen avsluta det hela med lite grönsaker och dipp.

Hoppas att ni har haft en skön dag i solen och att ni precis som jag känner att våren verkligen är på väg nu. Om inte så för att det i morgon är den första mars! Första vårdagen och vårmånaden enligt almanackan. Det tycker jag känns riktigt bra, det och att det är ljust när jag går upp och ljust väldigt länge på eftermiddagen och in på förkvällen.
På gensyn!

Populära inlägg