Nytt år, nya projekt och kanske ett badkar?På den tredje dagen satte vi fart.


Ja, eller vi och vi, Johan satte fart. Tog tag i ritandet, mätandet och pillandet med detaljer. Jag kollar mest i badrumstidningar och drömmer om ett långt, hett bad i vårt förhoppningsvis kommande badkar.


Jag älskar badkar, jag älskar att bada badkar. Jag skulle kunna bo i ett badkar så länge det var fyllt med underbart, härligt varmt vatten. Faktiskt, jag skulle nog det.


(Dock hatar jag att bli skrynklig så jag får i så fall hitta något sätt att undvika russinfingrar och russintår.)Men ja. Vi planerar badrum och badkar, räknar mm och kvm och tittar på klinkers, handfat och speglar. Sånt som är roligt att titta på men ack så dyrt att köpa. Jag vågar inte ens tänka på kostnaden. Vi skulle säkert kunna få en mindre, liten stuga på landsbygden för samma dollars. Galet dyrt mao.


Men om ett halvår eller så så kanske vi har ett nytt, fräscht badrum som står mot fuktskador enligt gällande regler och ett ställe att koppla av på. Tända doftljus, lyssna på musik från sonosen, läsa en bok eller två, ligga och filosofera och bara vara. Fy bubblan va jag längtar, fy bubblan!

Populära inlägg