Nyår 2014 und so weiterGott nytt år hörrni.


Så har vi klarat av/upplevt 2014 och tar oss nu an 2015. Jag har ingen aning om vad som väntar men det finns ju en del tjusning i det också. Till skillnad från förra året har jag inte en endaste resa inplanerad, vid den här tiden förra året var redan New York, Barcelona och Rom inbokat.Men känner jag mig rätt dröjer det inte allt för länge innan det smids planer på iaf något litet. Kanske en träningsresa eller en stolstolsresa, dvs en resa som innebär garanterat lugn, sol, läsning och total avkoppling.

Men nu var det ju nyårsafton jag skulle skriva om. Vi firade i lugn och ro tropts att vi hade storslagna planer på att lämna landet och spendera dagen och natten i danskt gemyt. Men det var skönt att bara ta det lugnt också, äta gott: färsk sparris med hollandaisesås och färska räkor till förrätt, svensk oxfilé, hasselbackspotatis och ljuvlig ancho-madeirasås med lingon till huvudrätt och champagne till efterrätt/tolvslaget. Perfekt.

Champagnen fick jag av mitt blivande nya jobb och ingen champagne är väl så god som den som är kall, torr och gratis? & M&C är en av favoriterna, den är ju det.& idag är vi trötta och tar det så lugnt det bara är möjligt. Nerbäddade i sängen tog vi oss an flera avsnitt av underbara Downton Abbey och nu har vi förflyttat oss till soffan för att se Ice Age 4 och vänta på att min Pulled Chocken ska bli klar, den går för fullt i ugnen och det ska bli så gott när det är klart. Skönt att slippa pizza, inte för att jag inte gillar pizza men jag gissar på en väntetid på drygt en timme eller så idag och det orkar jag inte med.Men i morgon är det nya tag, jag gav faktiskt mig själv ett nyårslöfte och för er som gillar att springa/löpa så är detta en piss i Mississippi men för mig är det hmm... lite jobbigare? Jag ska lära mig att springa 5 kilometer. Jag har sprungit det innan men det var för mer än fem år sen och enbart ett fåtal gånger. Så nu är det dags, att börja långsamt och i liten skala, träna upp mig med hjälp av någon slags löpskola och se vart det tar mig. Jag har året på mig och jag har ingen specifik tid att anpassa mig efter. Om det tar 45 minuter så so be it. Det viktigaste är att jag kontinuerligt orkar springa.Men det är i morgon och idag slappar vi, dricker läsk äter chips och ligger på soffan. det finns ju trots allt 364 dagar till det här året att träna på :-)Hoppas ni hade en härlig nyårsafton och att ni följer mig under året!
Populära inlägg