Huskvarna ToR
I lördags körde vi Huskvarna ToR för ett besök hos barnens farfar. Det var en bitande kall dag, grå som vanligt i Skåne men när vi närmade oss Jönköping sprack molnen upp och det blev en strålande dag där vi passade på att gå ut en runda. Här ser ni svärfar och Wille. Lika näsor tycker jag!Far - son - (dotter), det går inte att ta miste på att de där två första är släkt i alla fall.
Vi gick till dammen och matade änderna och oj va närgångna och intresserade de var. Plus slogs för fulla muggar om brödet vi delade ut. Ett tag var Inez helt inringad av änder som ville ha mat. Gulligt.


Passade på att ta ett familjeporträtt i tre generationer. Farfar, far, barnbarn. Ser ni likheten?


Inez passade på att hjula lite och upptäckte att Sorelen var alldeles för tunga att hjula med, gravitation osv.


Jag fotograferade plan. Vilken skillnad mot min förra kamera!

Det var en kall men stärkande promenad som slutade med att vi fick värma oss hemma hos svärfar och bonussvärmor där vi bjöds på lax, glass och umgänge. & när mörkret för länge sedan lagt sig hoppade vi in i bilen igen och körde söderut och hemmet i Skåne.En mysig dag helt enkelt och kul att få rasta kameran lite, måste öva in mig på den innan det sitter med inställningar etc men redan nu en stor skillnad mot gamla kameran tycker jag. Tiptop med andra ord!Populära inlägg