sommarlovhej fredag och alldeles strax sommarlov!sitter hemma och jobbar idag, med avbrott för en skolavslutning i lund för två små knattar som slutar ettan respektive trean. så stort. tredjeklassaren, inez, ska dessutom flytta upp till mellanstadiet och en ny skola. spännande och lite pirrande tror jag. även om jag minns en massa saker från när jag gick i ettan, tvåan, trean så var det nog ändå från fyran jag börjar ha riktiga minnen om vad vi gjorde i skolan, efter skolan, på semestrar (badade i havet, lekte på gräsmattorna) och på kvällarna i vårt hus.


det känns som att något är på väg att hända nu, att det kommer förändras, att hon går från ett litet barn till en ung tjej. spännande tider, men också mycket annat att tänka på.


men först ska en skolavslutning avnjutas och barnen kramas om och vinkas av, vi åker i kväll och barnen är hos sin mamma några veckor för att sedan komma hem igen och vara med oss några veckor. på så sätt får de ledigt precis hela sommaren, så himla skönt. det är trots allt få förunnat att kunna göra så. alltid något att vara väldigt tacksam för.


men nu måste jag skynda mig, vill inte komma försent till avslutningen.hej, puss, kram och vink.
Kommentarer

Populära inlägg