when the cat shit in the wrong odlingslåda
kattf*nja inte min alltså. han beter sig inte så. men någons annan katt tycker tydligen att det är lajbans att rafsa runt i våra odlingslådor. när jag kom ut i morse droh jag ett snappt "va fan" när jag plötsligt såg en potatis ligga helt fritt i sin skåra. där det i går var blast och täckt med jord.


stackars lille potatisen. bli behandlad så där av en dum katt. kan tänka mig att det var mycket traumatiserande.så det var bara att gå in och hämta lite verktyg samt en handfull grillpinnar för att försöka göra kattens nästa försök till sabotage ett mycket svårare sådan. hen ska ge fan i att riva i och använda våra odlingslådor som kattlådor. det ska de ha hemma.
nåja, vi kommer nog ha fler encounters, jag och katten. och jag ska vinna!utöver denna trista upptäckt i morse så regnar det och det tycker mina plantor om så jag hejar på och flyttar runt dem så att alla ska få samma chans till regn. lite sol på det och sen tror jag det kommer gå som på räls. ska tydligen komma lite sol i eftermiddag, ni vet, jag är ju kompiskompis  med smhi-appen i mobilen.så det blir nog en bra dag det här oxå. jag jobbar hemifrån, slitenheten som uppstod i går har inte släppt men jag hoppas att den gör det under dagen. tills dess sitter jag i sängen och har datorn på magen och mobilen bredvid och ett par ögonlock som helst av allt bara skulle vilja vila en minut eller två.men jobba var det ja. hörs senare.Kommentarer

  1. Usch, verkligen ingen höjdare med kattskit/piss i odlingslådan. Den typen av gödsel är helt fel. Smart med grillpinnarna.
    Är du kompis med SMHI-appen? Det blir sällan samma väder i verkligheten som det säger i appen. Jag har svurit hundra gånger och Fredrik säger åt mig att sluta titta där. (Vadå sluta? Det är ett måste att kolla vädret på morgonen.)
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg