the flight from hell


det blev en helvetesflight

precis som jag trodde så fick vi sitta på olika platser. förvisso sa de att vi kunde få två platser bredvid varandra på rad 32 men om det är något jag hatar mer än att sitta själv så är det att sitta långt bak. så nej tack, det var varken hjälp eller förbättring.och när tårarna började rinna så kände jag hur hela jag fylldes av en enda stor besvikelse. hur ett företag som slår sig så hårt för bröstet är så fruktansvärt icke-service-minded. its mind blowing.hur sas i så många instanser inte lyckas åtgärda ett fel som man själv har åsamkat, det är för mig en gåta och gör givetvis att jag hädanefter inte tycker att sas är ett bra flygbolag. som flygrädd är det väsentligt att känna tryggheten av att sitta långt fram och att ha någon jag litar på bredvid mig. sas lyckades ta bort båda dessa parametrar, parametrar som är så viktiga för att jag ska våga flyga, för att jag inte ska känna mig överväldigad av rädsla och osäkerhet. 
strax därefter började flyget skaka, turbulensen var ett faktum och mina tårar och hoppande axlar likaså. det fanns ingen hejd, inget stopp, ingen som kunde trösta.


och mina sätesgrannar erbjöd sig genast att byta plats med johan, så snart säkerhetsbälteslampan slutat lysa. och jag fortsatte gråta, bröt ihop fullständigt av rädsla och övergivenhet. och grannarna sträckte mig servetter och näsdukar, de visste väl inte vad de skulle ta sig till med kvinnan som så fullständigt brakade ihop av lite turbulens.


det slutade "lyckligt". vi är på marken, på hotellet. trygga. men känslan och stressen finns kvar och jag mår inte särskilt bra just nu. kroppen är satt i fight or flight-läge efter att ha blivit utsatt för stress under så många timmar idag. från det att vi fick reda på att vi inte satt ihop tills dess att vi landade på hotellet. dessutom efter en taxifärd i 180 km/h men ungefär 0 sekundersregeln mellan bilarna.så det blir en innekväll med avslappning och försök att ladda om tills i morgon. och hoppas att kroppen lugnat ner sig och vill vara med mer då.vilken jäkla början på semestern :-(Kommentarer

 1. Det blir bättre sen. Stor kram. Hoppas du känner dig lugnare redan nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Det kännsa absolut redan mycket, mycket bättre. :-) Kram

   Radera
 2. Vad ledsen jag blir för din skull. Himla dåligt av sas att inte kunna rätta till med tanke på din flygrädsla. Usch för dem! Nu är det mycket bättre, du är i Rom med din älskling och ni njuter i stora drag.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med. Men nu är det bättre, precis som du skriver och vi har det jättebra. Kra,

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg