inte för att vara sån och kanske lite om helgen.
romaciao bella!


om fem dagar bär det av till rom mina vänner, fem dagar till fem dagar av värme, kärlek, mat, dryck och upplevelser. fem dagar av bara ben, linnen, klänningar och italiensk glass.


och vädret, har ni sett vädret?


kanske inte strålande solsken men hett så det förslår. och jag är rätt glad om det är lite moln på himlen om det ska vara så här varmt. då kanske jag slipper bränna mig :-)


så nu ser jag ännu mer fram mot vår resa. jag är ju en kalenderbitare och smhi-addict så jag har ju haft rom som favorit i mobilappen ett tag. lite för att se tendenser (som om jag har någon aning egentligen...) och vara säker på fint väder :-)men vi är inte där än och idag är det fredag och jag ska inte alls hem utan till jönköping för att fira svärfar som fyllt år och blivit pensionär. och det ska tydligen bli strålande väder även där så jag är glad att jag bokade en restaurang med utsikt över vättern till firandet i morgon kväll.och under helgen bor vi på hotell (är inte det minsta trött på hotell, inte alls...) vilket kidsen ser så mycket fram emot, de älskar att bo på hotell. wille ser tydligen mest fram mot att det ska finnas chokladpuffar på hotellfrukosten, för det finns det på hotell. annars är det inget hotell. vilket innebär att vi kanske måste köpa chokladpuffar och smuggla in dem på hotellet och ta fram dem till frukosten för att inte lillkillen ska bli besviken och tycka att "det här är minsann inget hotell".jag kommer fram lite innan familjen och tänkte passa på att förbereda hotellrummet med lite fredagsmys för barnen. eller ja, det kanske räcker med chokladpuffar när jag tänker efter :-D. så det blir en familjehelg i jönköping alltså. det känns ju som något riktigt fint att se fram mot! eller vad säger ni?

Kommentarer

 1. Det här inlägget gnider sig hårt mot mitt ansikte och säger att "haha, nu du, nu kommer avundsjukan glidande längs sidan och nyper dig i kinden!".
  Ha en förtjusande helg med hotell, firande och chokladpuffar. Fastna bara inte i SMHI-appen!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men fina du. Den naturen du omger dig med måste ju bara vara så energigivande. Älskar dina instabilder, de är alltid så drömska och vackra. Vill också bo dom ni. Men ok. Semester är semester och det är något annat. Hoppas vi kan ses snart!

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg